bruno-aft-inpagedu-29.3.png
Klik hier voor meer informatie over Bruno
fac-booknow-dutch.jpg
Tantra Club werd ontworpen voor mannen om samen Tantra te verkennen. We ontmoeten elkaar eens per maand voor een namiddag onder begeleiding waarbij we de basisprincipes van tantra verkennen: intimiteit, sensuele energie, aanraking en verbinding met andere mannen en met jezelf. 
 
In deze wereld van snelle afspraakjes en swipen door online profielen missen we soms de diepere intimiteit en verbinding. Tantra Club is ontworpen om aan die behoeften tegemoet te komen. 
 
Je wordt begeleid door een drie uur durende Tantra-verkenningstocht. De inhoud en werkwijzen zijn elke maand anders, maar richten zich altijd op sensuele in plaats van seksuele connecties. De sessies hebben een open en liefhebbende houding waarop iedereen welkom is. 
 
Als je helemaal nieuw bent in tantra of als je een doorgewinterde tantrist bent op 
 zoek naar verbinding, dan is dit het ideale programma voor jou. Er is geen doorlopende verplichting om iedere maandelijkse sessie bij te wonen. Je bent welkom om een keer deel te nemen of om elke maand te komen.
 
bruno-inpage2-du.png
 
Geïntrigeerd? - Hoe werkt het praktisch?
 
Elke sessie heeft een vergelijkbaar formaat, maar telkens met een ander thema en andere tantrische oefening. Bruno staat klaar om je te verwelkomen bij aankomst op de locatie. Het is erg discreet omdat niemand weet waarom je op de locatie bent. Ook de locatie is zeer comfortabel met het plaatsvinden van dit soort workshops. 
 
Wanneer iedereen is gearriveerd (wees alsjeblieft op tijd), zal Bruno je verwelkomen en het namiddagprogramma voorstellen. Hij zal praten over veiligheid en over hoe je de volgende stappen maakt doorheen het programma. Mogelijk wordt je gevraagd een korte introductie te geven, zoals je naam en hoe je je voelt.  
 
fac-booknow-dutch.jpg
Dan wordt je waarschijnlijk begeleid om door de kamer te bewegen, met anderen oogcontact te maken en om mekaar licht sensueel aan te raken. Je bent nog steeds gekleed zijn en alles is klaar om je langzaam te helpen ontspannen en tot rust te komen in de namiddag.
 
Naarmate de namiddag vordert, komt er waarschijnlijk een vorm van uitkledingsritueel met sensuele en liefdevolle aanrakingen die heerlijk en opwindend aanvoelen. Je leert en oefent verschillende massagetechnieken en  nieuwe manieren om plezier te geven en te ontvangen, tantrische rituelen en technieken. Al deze zijn ontworpen om je te helpen een nieuw potentieel te ontdekken in termen van opwinding, van een ontwaakte lichaamstoestand genaamd het Extatische Lichaam en om te helpen
 
Om je vrijer, meer ontspannen, meer levend en meer verbonden te voelen met andere mannen.
 
Het is ook goed om je eigen ritme te vinden, als je een deel te veel vindt, kun je even uitademen en opnieuw meedoen wanneer het goed aanvoelt. 
 
Het is leuk, sensueel, verbonden en intiem. Het zal je een opgetogen, geliefd en open gevoel geven naar een dieper gevoel van tevredenheid en geluk.
 
bruno-inpage3-du.png
 
Is dit voor mij? 
 
Tantra Club staat open voor alle mannen (18+), ongeacht je seksuele identiteit (homo, hetero, biseksueel, enz.)
 
Het staat ook open voor iedereen, ongeacht hoe je denkt dat je eruit ziet. We kunnen het ons soms moeilijk maken over hoe we denken dat we naar anderen kijken. Dit is een kans om verder te gaan, kwetsbaar te zijn en anderen je te laten accepteren zoals je bent. 
 
Kom met een open hart en een openheid om iedereen (en elk lichaam ) te accepteren en de magie van Tantra kan je naar nieuwe plaatsen in jezelf brengen waarvan je misschien nooit wist dat ze bestonden.
 
bruno-inpage3-du.png
 
Praktisch
 
Data en tijdstip: zondag 29 Maart 2020 15.00 - 18.00 uur
 
Locatie: Een discrete locatie in Vorst, Brussel, parkeren op straat mogelijk, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
 
Kost:  €40
 
Vereisten:
 
Er is geen eerdere ervaring met Tantra nodig - alles wat je nodig hebt is een open geest en een gevoel van avontuur.
fac-booknow-dutch.jpg
Mogelijk moet je op de grond zitten / knielen terwijl je gedurende maximaal 30 minuten een massage aanbiedt.
 
Vragen:
 
Als je vragen hebt over deze namiddag, kun je een e-mail sturen aan Bruno op Bruno@tantra4gaymen.co.uk (ik antwoord binnen 72 uur op e-mails, controleer ook je spamfolder).

 

Share